Úvod Aplikácie Slováci vytvorili sociálnu sieť Droppie – „dropnite“ fotku a nechajte kamarátov, nech...

Slováci vytvorili sociálnu sieť Droppie – „dropnite“ fotku a nechajte kamarátov, nech si ju vyzdvihnú

7

Sociálne siete momentálne zažívajú zlaté časy. Každú chvíľu sa nejaká nová spúšťa a ďalšia zaniká. Väčšina z nich je na jedno kopyto. To však neplatí o slovenskej sociálnej sieti Droppie, ktorú pre vás celý rok chystal tím piatich ľudí. 

V posledných mesiacoch testovali svoju aplikáciu aj na amerických univerzitách, konkrétne na Stanforde a na University of Carolina. Slovenská sociálna sieť tam zanechala veľký dojem hlavne vďaka novému prístupu ku komunikácii a zdieľaniu fotografií a správ. Momentálne funguje aj vďaka spolupráci s erudovanými mentormi zo Silicon Valley, Nemecka, Poľska a Slovenska. Po dlhom vývoji je pripravená na štart a dnes si ju už môžete stiahnuť na Google Play.

1
2
3
4
5
6

Pýtate sa, čo robí Droppie tak výnimočnú? Je to hlavne spôsob, ktorým komunikujete so svojimi priateľmi. Princíp je jednoduchý. Spravte fotku a dropnite (zanechajte) ju na mieste, kde ste ju odfotili. Vaši známi si ju potom môžu na rovnakom mieste vyzdvihnúť a pripojiť k nej správu. Zaujímavý nápad, čo poviete?

Ako sa vám páči nová slovenská sociálna sieť? Dáte jej šancu?

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droppie.droppie“]