Úvod Novinky Prekvapenie: Samsung Galaxy Alpha a Galaxy Note 4 majú Gorilla Glass 4!

Prekvapenie: Samsung Galaxy Alpha a Galaxy Note 4 majú Gorilla Glass 4!

8

Spoločnosť Corning vyhlásila, že Samsung Galaxy Alpha, ktorý bol predstavený v septembri 2014 má nové krycie sklíčko Gorilla Glass 4. Áno, presne tak. Každá Alpha, ktorá bola predaná, mala v skutočnosti najnovšiu generáciu obľúbeného tvrdeného skla pre smartfóny. Nie len to, vylepšené ochranné sklíčko má aj nový phablet Galaxy Note 4.

Spoločnosť Corning strávila veľmi veľa času spoluprácou so Samsungom, aby vytvoria riešenia, ktoré vylepšia dizajn a výkon ich zariadení„, povedal Cliff Hund, generálny manažér a prezident Corning East Asia. „Výrobcovia chcú stále tenšie a odolnejšie smartfóny. Samsung nie len že má rovnaké požiadavky, ale nachádza sa pri vrchole dizajnu smartfónov. Galaxy Alpha je výsledkom úzkej spolupráce medzi nami a Samsungom.

Firma vyhlásila, že nové krycie sklíčko Gorilla Glass 4 prežilo 80% pádov z jedného metra na betónový povrch. Je tak dvakrát silnejšie než predošlá generácia. Navyše, pýši sa hrúbkou len 0,4 mm zatiaľ čo Gorilla Glass 3 bolo hrubé 0,7 mm. Smartfóny tak opäť o niečo viac schudnú.

Zdroj: G