Úvod Výrobcovia Huawei VIDEO: Nové reklamy od Huawei útočia na iPhone 6 aj Galaxy S5

VIDEO: Nové reklamy od Huawei útočia na iPhone 6 aj Galaxy S5

1

Video-reklamy na 6-palcového obra zvýrazňujú výhody umiestnenia a tzv. hosťovského módu senzoru na odtlačky prstov oproti konkurenčným kúskom. Fantázia marketingového oddelenia čínskej spoločnosti však zrejme čerpala inšpiráciu z amerických kultových filmov. Oba kúsky sú natočené z pohľadu prvej osoby a nájdete v nich spojitosť so Supermanom či vlkolakom. 

Známy výrobca mobilných zariadení Huawei ukázal svetu dve čerstvé reklamy, v ktorých hrá hlavnú rolu Ascend Mate 7. No a keďže smartfón disponuje 360 stupňovými kapacitami na snímanie odtlačkov, obe sú zamerané práve na jeho výhody.

Prvý kúsok znázorňuje nepraktické používanie pod displejom umiestneného senzoru v Samsung Galaxy S5, avšak len v tom prípade, že by ste mali dlhé nechty (alebo bol vlkolak).

Druhý kúsok zmeral svoju pozornosť zase na súčasnú vlajkovú ľod Apple – iPhone 6. Tá momentálne neponúka využívanie Touch ID pre hosťov (dočasných používateľov). Ale nakoľko také niečo v Ascend Mate 7 nechýba, naskytla sa tak skvelá príležitosť povedať o tom aj potencionálnym zákazníkom. Vo video-reklame nestihol vďaka tejto nevýhode nového iPhone Superman zabrániť zločinu skôr, ako Batman; s hosťovským módom však zostal i naďalej v anonymite, takže nemusel rýchlo hľadať ‚služobný‘ smartfón, vďaka čomu ušetril drahocenné sekundy a mohol byť na mieste činu ako prvý.

https://www.youtube.com/watch?v=06ZFGJPKMRM

https://www.youtube.com/watch?v=WqjIOn6HEhY

Zdroj: youtube.com via phonearena.com