Úvod Aplikácie TIP: Wire patrí medzi aplikácie s najkrajším používateľským prostredím

TIP: Wire patrí medzi aplikácie s najkrajším používateľským prostredím

6

Minimalistické, elegantné a bohaté na informácie – také je používateľské prostredie v novej komunikačnej aplikácii Wire. Softvér má toho však vo výbave oveľa viac, než len krásne grafické spracovanie. Používatelia si môžu vďaka nemu medzi sebou jednoduchým spôsobom zdielať obrázky, odkazy, hudbu či dokonca videá.

S aplikáciou Wire budete v kontakte s každým, kto vlastní nie len Android zariadenia, nakoľko ju nainštalujete aj v operačnom systéme iOS alebo OS X. Neskôr by mala dokonca pribudnúť i podpora pre webové rozhranie v internetovom prehliadači a pre tablety. V Google Play Store je k dispozícii zdarma.

Aplikácia Wire
Aplikácia Wire

Cez Wire si navyše môžete navzájom telefonovať prostredníctvom internetového pripojenia. Stačí, aby mal druhý používateľ aplikáciu vo svojom zariadení. Taktiež nebude problém vytvoriť skupinovú konverzáciu a pozvať do nej priateľov alebo spolupracovníkov. No a všetky konverzácie zostanú samozrejme zosynchronizované, takže keď nestihnete odpísať na telefóne, neskôr bezproblémovo odpíšete na počítači.

Aplikáciu zároveň označil spolu-zakladateľ Skype, Janus Friis, za najlepší komunikačný nástroj, ktorý je momentálne dostupný.

Skype bol spustený pred viac ako dekádou. Odvtedy sa toho veľa zmenilo – všetci sme využívali hovory zdarma a písanie, a začali sme nosiť naše počítače v našich vreckách. Je čas vytvoriť najlepší komunikačný nástroj, ako krásny tak aj užitočný,“ prezradil Friis po sprístupnení Wire pre širokú verejnosť.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wire“]

Zdroj: play.google.com via bgr.com; Foto: wire.com, twitter.com