Úvod Smartphony Dohady OnePlus One 2: Prvé informácie poukazujú na ďalšie výkonný a cenovo dostupný...

OnePlus One 2: Prvé informácie poukazujú na ďalšie výkonný a cenovo dostupný model

4

Ohľadom spoločnosti OnePlus sa neustále diskutuje a to hlavne vďaka ich populárnemu modelu OnePlus One. Ten sa sám korunoval za zabijaka vlajkových lodí 2014.

Spoločnosti sa to podarilo vďaka nízkej cene a kvalitnému spracovaniu, teda niečomu veľmi podobnému, čo robí napríklad Xiaomi. Teraz sa na internete objavili nové informácie o jeho nástupcovi a podľa všetkého sa máme na čo tešiť.

Zdroj, ktorý informácie poskytol pre server The Times of India tvrdí, že OnePlus momentálne pracuje na spôsobe, ako vyrobiť viacero variantov svojho smartfónu. Dosiahnuť by to mali vymeniteľným zadným krytom. OnePlus sa s touto myšlienkou pohráva už dlho. Jeden zadný kryt už dokonca vyrobili. Jednalo sa o kryt vyrobený z bambusu, no kvôli problémom s kvalitou sa nakoniec nedostal na trh.

Čo sa ceny týka, tam zdroj naznačil, že zariadenie by malo stáť približne 350 až 400 eur, čo je stále podstatne nižšia cena než v prípade konkurencie, mimo Číny, samozrejme. Plán spoločnosti je držať si maržu z každého zariadenia prakticky na minime a svojim zákazníkom tak ponúknuť čo najlepší zážitok zo zariadenia, ktoré si kúpia za svoje ťažko zarobené peniažky.

OnePlus One 2, alebo OnePlus Two by teda mohol byť výborné zariadenie, no po skúsenostiach ľudí s jeho nedostupnosťou a nevydareným marketingom si bude výrobca musieť dávať pozor na to, ako ho ponúkne. Veríme však, že OnePlus sa zo svojich chýb použil a uvedenie na trh druhého modelu bude podstatne lepšie.

Zaujíma vás situácia v spoločnosti OnePlus? Prečítajte si rozhovor s jej šéfom, Peterom Lau.

oneplus-two
OnePlus-Two-2
OnePlus-Two-3
OnePlus-Two-4
OnePlus-Two-6
Zdroj: PA