Úvod Anketa HLASOVANIE: Kúpili by ste si Galaxy S6 s displejom zahnutým po oboch...

HLASOVANIE: Kúpili by ste si Galaxy S6 s displejom zahnutým po oboch stranách?

18

Samsung má podľa posledných informácií začať využívať zahnuté displeje častejšie než doteraz. Chce sa tým odlíšiť od konkurencie, za čo sa na neho nemôžeme hnevať. Plány, ktoré by zahŕňali aj využitie zahnutého displeja vo vlajkových lodiach načrtol hlavný dizajnér Note Edge, Kim Nam-su: „Zmena v platforme môže priniesť niekoľko nových vecí pre zváženie… Myslím, že zahnutý displej je veľkým riešením pre prekonaním týchto problémov.“

Výsledkom obrovskej zmeny, ktorú Samsung plánuje pod označením Project Zero sa budúci rok môžeme dočkať Galaxy S6, ktorý bude mať displej zahnutý po oboch jeho stranách. Galaxy Note Edge mal byť len vyjadrením toho, čo Samsung dokáže. Prvé zariadenie, od ktorého bude juhokórejský výrobca očakávať úspech má prísť až budúci rok. Okrem Galaxy S6 by sa podobného displeja mal dočkať aj Galaxy Note 5.

next-galaxyZatiaľ prirodzene nevieme či si Samsung pre zahnutý displej pripraví aj nejaké využitie. V prípade Note Edge sa na zahnutej časti zobrazovali ovládacie alebo doplňujúce prvky, ktoré by pri tradičných displejoch chýbali. Dajte nám teda vedieť či by ste si telefón s ohnutým displejom po oboch stranách kúpili, alebo nie.

[poll id=“322″]