Úvod Výrobcovia HTC HTC predstavil Desire EYE, kameru „RE,“ nový softvér a oveľa viac

HTC predstavil Desire EYE, kameru „RE,“ nový softvér a oveľa viac

10

HTCpráve na svojej tlačovej konferencii v New Yorku predstavil niekoľko nových produktov, ktoré nespadajú len do kategórie smartfónov či smartfónov.

Prvým produktom, ktorým HTC odpálilo svoju tlačovku je nový smartfón HTC Desire EYE, ktorý je určený pre všetkých tých, ktorí si zakladajú na kvalitnom zvuku a obraze. Zariadenie totiž disponuje 5.2-palcovým displejom, BoomSound reproduktormi a dvomi 13 Mpx fotoaparátmi, ktoré sa nachádzajú na prednej a zadnej strane zariadenia. Na prednej strane sa okrem 13 Mpx senzoru nachádza aj dvojitý blesk pre kvalitnejšie fotografie.

Spoločnosť okrem toho predstavila aj nový softvér – Eye experience, ktorý prináša vylepšené funkcie do aplikácie fotoaparátu. HTC pridal niekoľko nových režimov, ktoré využívajú predný aj zadný fotoaparát zároveň a oveľa viac.

HTC-Re
HTC predstavil aj novú kameru s názvom „HTC RE“

To však nebola jediná novinka. HTC sa po novom púšťa aj do boja s kamerami GoPro. Spoločnosť predstavila HTC RE camera, ktorá je určená pre všetky vaše výlety. Spoznáte ju podľa toho, že sa nápadne podobá na inhalátor, no s o niečo lepším dizajnom. Re camera ponúka 16 Mpx Sony DSC senzor a 146 stupňové zorné pole, ktoré dokáže pomocou šikovnej aplikácie posielať do Android a iOS aplikácie. Nahrávať video však dokáže aj bez nutnosti použitia akejkoľvek aplikácie.

Nakoniec výrobca spomenul aj svoju aplikáciu HTC Zoe, ktorá už oficiálne nie je v beta verzii.

Dostupnosť, ani ceny jednotlivých zariadení pre slovenský trh zatiaľ známe nie sú. Desire EYE by mal byť podľa neoverených informácií dostupný koncom októbra, HTC RE camera taktiež, no dostupnosť v Európe zatiaľ potvrdená nebola. Zaujímavá kamera bude v Spojených štátoch stáť 199 dolárov. Páči sa vám niektorá novinka od HTC? Ako ich hodnotíte?

Zdroj: AC