Úvod Smartphony Dohady Vertu Aster ponúkne kvalitné špecifikácie a 4,7″ displej

Vertu Aster ponúkne kvalitné špecifikácie a 4,7″ displej

5

Pre našich majetnejších fanúšikov tu máme skvelú správu. Známy výrobca luxusných telefónov, Vertu, totiž chystá nový smartfón so zaujímavými špecifikáciami a 4,7″ full HD (1920 x 1080p) displejom.

Vertu Aster bude poháňaný výkonným čipseton Snapdragon 800 taktovaným na 2,3 GHz a zatiaľ čo najnovšie vlajkové lode s Androidom už ponúkajú novšie a lepšie procesory, Vertu v žiadnom prípade nebude pomalý telefón. Aby všetko bežalo tak ako má, tešiť sa môžete na 2 GB pamäte RAM a na zahodenie nie je ani 13 Mpix fotoaparát.

Aplikácie s uložíte na 64 GB flash pamäť, no nečakajte slot na Micro SD kartu. Samozrejmosťou je Wifi či LTE konektivita a Android 4.4.2 mierne upravený spoločnosťou Vertu. Smartfón budete môcť zohnať v niekoľkých farbách. Čierna, modrá, červená, oranžová, hnedá a ružová.

Vertu Aster je hrubý až 11 mm a váži 195 gramov. Tomu sa však nečudujeme, keďže výrobca použil kvalitné materiály, okrem iného aj titán či zafírové sklo. Cenu nového Vertu zatiaľ nepoznáme, no určite to nebude lacný telefón.

Čo na to hovoríte? Kúpili by ste si niečo podobné, alebo si vystačíte s lacnejším smartfónom s Androidom/iOS/WP?

Zdroj: G