Úvod Novinky FOTO: Podoba Galaxy Note Edge a Galaxy Note 4 unikla ešte pred...

FOTO: Podoba Galaxy Note Edge a Galaxy Note 4 unikla ešte pred oficiálnym predstavením

12

galaxy-note-edge-galaxy-note-4

Lenpár hodín pred začatím oficiálneho predstavenia sa na internet dostali snímky oboch pripravovaných smartfónov spoločnosti Samsung. Kórejský výrobca má na dnes, 3. septembra, naplánovanú tlačovú konferenciu, na ktorej by mal predstaviť 4. generáciu smartfónu radu Note. Na obrázku, ktorý sa na svet prebojoval len pred niekoľkými minútami sa však skrýva jedno prekvapenie. Samsung si pre nás pripravil dvojičky!

Jedno zo zariadení je klasický Galaxy Note 4, ktorý sme všetci očakávali. Po jeho pravej pravici sa však nachádza jedno nové zariadenie, ktoré sme doteraz nevideli. Vyzerá to tak, že Samsung dnes predstaví aj Galaxy Note Edge, smartfón so zahnutým displejom, ktorý prekrýva jednu bočnú stranu.

Ohľadom Note Edge sa objavilo niekoľko patentov, ktoré sa týkali hlavne displeja, no až doteraz sme nemali žiaden pevný dôkaz, o ktorý by sa dalo oprieť. Ani z obrázku vyššie zatiaľ nie je jasné, či sa displej nachádza po oboch stranách, alebo len na jednej. Každopádne, našťastie už nemusíme čakať dlho a dozvedieť by sme sa to mali už o pár minút.

Zdroj: AP