Úvod Aplikácie TIP: Unclouded je krásna aplikácia pre správu miesta na Dropboxe a Google...

TIP: Unclouded je krásna aplikácia pre správu miesta na Dropboxe a Google Drive

4

Správa voľného miesta na Windowse, alebo Macu nie je vôbec náročná. Existuje totiž niekoľko rôznych pluginov, ktoré za vás spravia všetku ťažkú prácu a na striebornom podnose vám len ponúknu výpis tých najdôležitejších čísel. Správa miesta na Dropboxe či Google Drive priamo na telefóne je však o niečo ťažšia. Je to spôsobené tým, že aplikácie akým je napríklad Dropbox nesťahujú všetky súbory priamo do zariadenia. Preto je potrebná aplikácia, ktorá by sa dokázala napojiť na váš účet a túto analýzu by spravila týmto spôsobom.

Na Google Play sa už nachádza niekoľko aplikácií, ktoré dokážu presne to, čo sme opísali vyššie, no Unclouded je s veľkou pravdepodobnosťou jedna z najkrajších.

unclouded-1 unclouded-2

Aplikácia je preplnená krásnymi animáciami a moderným dizajnom, vďaka čomu je Unclouded jedným z najkrajších nástrojov pre správu vášho Google Drive či Dropbox účtu. Nastavenie je jednoduché, stačí si Unclouded pripojiť k vašim účtom a je to. Aplikácia na svoj chod využije verejné API, ktoré sú rýchle a bezpečné.

unclouded-3 unclouded-4 unclouded-5

Unclouded vám pomôže nájsť duplicitné súbory, ponúkne vám náhľad obrázkov a videí a dokonca zobrazí najväčšie súbory a priečinky, ak by ste ich náhodou chceli prečistiť.

Ak by ste chceli aplikáciu využiť aj na prácu s jednotlivými súbormi, budete si musieť priplatiť za prémiovú licenciu. V základnej verzii sa na vaše súbory môžete maximálne tak pozerať, na prácu s nimi je nutné zaplatiť niečo vyše eura.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cgollner.unclouded“]

Informoval o tom server Android Police.