Úvod Novinky Pozrite sa na prvý vznášajúci sa Bluetooth reproduktor na svete

Pozrite sa na prvý vznášajúci sa Bluetooth reproduktor na svete

7

Ak obľubujte technologické hračky určite by ste nemali prehliadnuť novinku, zariadenie s názvom Om/One.

Jedná sa o malý reproduktor, ktorý prostredníctvom rozhrania Bluetooth 4.0 spojíte s akýmkoľvek smartfónom alebo tabletom a vďaka použitým kvalitným komponentom si môžete užívať relatívne hlasný a kvalitný stereo zvuk, respektíve hudbu.

Bluetooth reproduktory sú v poslednej dobe vyhľadávaným artiklom hlavne na rôznych chatách, grilovačkách a podobných akciách, kde to bez hudby proste nejde.

Tento reproduktor je však iný ako ostatný. A to doslova.

Jedná sa o vôbec prvý Bluetooth reproduktor na svete, ktorý sa vznáša vo vzduchu a táto levitácia je docielená vďaka magnetizmu.

Reproduktor má tvar gule s priemerom 9 centimetrov a váhou 340 gramov, a vznáša sa 3 centimetre nad podložkou, ktorá má priemer 16 centimetrov, výšku 4 centimetre a váži 590 gramov.

reproduktor

reproduktor1 reproduktor2

Dosah Bluetooth rozhrania je 10 metrov a podložka je napájaná káblom, pričom jej stačí 12V.

Tento skvostný technologický doplnok bude k dispozícii ako v bielej tak v čiernej variante alebo v špeciálnom „disco“ vyhotovení.

Ak očakávate masívnu cenovku, ste vedľa. Om/One bude k dispozícii formou predobjednávky za 199 amerických dolárov, čo je napríklad menej ako pri niektorých populárnych Beats prenosných reproduktoroch.

Web produktu: Om Audio

Zdroj: PhoneArena