Úvod Novinky Nové prostredie MIUI 6 už dostupné aj pre XiaoMi Mi3 a Mi4

Nové prostredie MIUI 6 už dostupné aj pre XiaoMi Mi3 a Mi4

19

XiaoMi len nedávno predstavilo svoju novú verziu používateľského prostredia a vyzerá to tak, že vývojári ju už stihli optimalizovať na ich dve najnovšie vlajkové lode, XiaoMi Mi 3 a XiaoMi Mi 4.

Medzi novými funkciami sa nachádzajú vylepšenia aplikácie telefónu. MIUI odteraz automaticky položí všetkým doteraz zaznamenaným číslam, ktoré majú čokoľvek spoločné s okrádaním ľudí, alebo nahováraním na rôzne služby, ktoré sú navrhnuté tak, aby ľuďom uškodili. Okrem toho vďaka novému MIUI môžete jednoducho označiť čísla, ktoré nechcete, aby vám volali.

miui-6-2

Domovská obrazovka sa taktiež dočkala nejednej zmeny. Pribudlo nové gesto pre prístup k notifikačnému centru. Stačí, ak z akejkoľvek obrazovky, vrátane uzamykacej obrazovky, swipnete dolu a následne hore.

Zmien je však oveľa viac, pokryli sme ich v článku o predstavení MIUI 6, ktorý si v prípade záujmu môžete prečítať na tejto adrese.

Každopádne, pokiaľ vlastníte XiaoMi Mi3, alebo Mi4, odporúčame zamieriť na web komunity MIUI pre naše dve malebné krajiny, kde sa dozviete viac.