Úvod Android Wear AKTUÁLNE: Hodinky Moto 360 budú stáť 249,99 dolárov

AKTUÁLNE: Hodinky Moto 360 budú stáť 249,99 dolárov

5

Motorola sa usilovne pripravuje na predstavenie svojich nových produktov, ktoré sa bude konať už 4. septembra v Chicagu. Medzičasom však pravdepodobne zaslali predajcom prvé informácie o tom, koľko si budú pýtať za svoje inteligentné hodinky. Jedným z predajcov, ktorý získal takéto informácie je americký Best Buy, ktorý uviedol, že Moto 360 budú stáť 249,99 dolárov.

Nejedná sa pritom o prvý prípad, keď sa pri názve Moto 360 objavila cenovka 249,99 dolárov. Hodinky od Motoroly sú tak o niečo drahšie, než štvorcové riešenia od Samsungu či LG. Samsung Gear Live stoja 199,99 dolárov, zatiaľ čo LG G Watch stoja 229 dolárov. Za dvadsať dolárov naviac však Moto 360 ponúkajú okrúhly displej a konštrukciu, ktorá je v porovnaní s hodinkami od LG a Samsungu mnohými považovaná za neporovnateľne lepšiu.

Na webstránke Best Buy sa okrem ceny objavilo aj niekoľko špecifikácií. Hodinky Moto 360 by mali ponúknuť dotykový LCD displej s rozlíšením 320 x 290, pričom prekrytý by mal byť vrstvou Gorilla Glass 3. Okrem toho by mali byť hodinky odolné voči vode až do 1 metru po dobu 30 minút. V hodinkách je vstavaný krokomer.

best-buy-moto-360
Na webstránke predajcu Best Buy sa objavila cena, aj špecifikácie hodiniek Moto 360

Jedna informácia, ktorá zatiaľ chýba je dostupnosť. Na webe amerického predajcu sa uvádza len „Coming soon,“ teda „Dostupné čoskoro.“ Google pred niekoľkými mesiacmi vyhlásil, že hodinky budú dostupné počas leta, no tento sľub výrobca bohužiaľ nedodržal. O hodinkách Moto 360 by sme sa mali dozvedieť oveľa viac už začiatkom septembra, takže ak plánujete ich kúpu, sledujte nás aj naďalej.

Informoval o tom server Droid Life.