Úvod Smartphony Dohady Prémiový Galaxy Alpha: Poznáme špecifikácie, stáť má približne 780€!

Prémiový Galaxy Alpha: Poznáme špecifikácie, stáť má približne 780€!

56

Nainternete sa objavila fotografia, na ktorej sa nachádzajú špecifikácie chystaného prémiového smartfónu, Samsung Galaxy Alpha. Pri špecifikáciách sa objavila aj zmienka o cene, ktorá je poriadne vysoká.

Fotografia pochádza z brazílskeho servera Tecmundo. Tento server potvrdil, že Galaxy Alpha ponúkne 4,7 palcový displej s rozlíšením 1 080 x 720. Vo výbave Galaxy Alpha by sa mali nachádzať aj 2 GB operačnej pamäti RAM a 32 GB vnútornej pamäti, no Samsung by mal predávať aj 64 GB verziu. Smartfón bude poháňať 1 860 mAh batéria, podporovať bude aj USB 3.0 a Bluetooth 4.0. Na zadnej strane sa má nachádzať 12 MPix fotoaparát, zatiaľ čo na prednej strane má byť umiestnený 2,1 MPix senzor.

Chýbať nebude ani merač rýchlosti tepu a snímač odtlačkov prstov. Čo sa čipsetu týka, tam mal Samsung staviť na vlastný, osemjadrový Exynos so štyrmi jadrami o takte 1,8 GHz a štyrmi o takte 1,3 GHz. Zdroje ďalej uvádzajú, že si Samsung za nový Galaxy Alpha vypýta rekordných 781€ a dostupný by mal byť v druhej polovici septembra, resp. v prvej polovici októbra.

Čo hovoríte na špecifikácie a cenu nového Galaxy Alpha? Boli by ste ochotní zaň „vysoliť“ takú sumu?

Informovali o tom servery Tecmundo a Android Central.