Úvod Smartphony Dohady FOTO: Nové fotografie Galaxy Alpha nám opäť približujú kovového zabijaka iPhone 6

FOTO: Nové fotografie Galaxy Alpha nám opäť približujú kovového zabijaka iPhone 6

31

teraz je jasné, že nový smartfón od Samsungu, ktorý je známy pod označením Galaxy Alpha nie je taký, ako ostatné smartfóny. 4,8 palcový smartfón, ktorý sa vyznačuje konštrukciou z kovu bol totiž zostrojený preto, aby konkuroval iPhone 6.

Podľa posledných informácií sa máme tešiť na 4,8 palcový 720p smartfón, osemjadrový čip Exynos 5433, grafický čip Mali-T628, 2GB RAM a 12MPix/2MPix fotoaparáty. Celé to má uzavrieť 32GB vnútornej pamäti a Android 4.4.4 KitKat.

Samsung-Galaxy-Alpha-biely Samsung-Galaxy-Alpha-biely-2 Samsung-Galaxy-Alpha-biely-6

O zariadení sa zatiaľ len špekuluje, no už teraz pribúdajú dôkazy o jeho existencii, ako fotografie, ktoré sa na internete objavili len dnes. Na fotografiách sa má nachádzať finálny kus, ktorý sa bude predávať, nemá sa jednať o testovaciu verziu.

Zariadenie sa možno podobá na svojho predchodcu, Galaxy S2, no to nemusí znamenať nič zlé. Práve naopak, Samsung Galaxy S2 je zariadenie, ktoré mnohí z vás vychvaľujú aj dnes. Dizajn je síce vec vkusu, no Galaxy Alpha sa nám pozdáva viac, než predchádzajúce dve, resp. tri zariadenia z radu Galaxy S. Čo naň však hovoríte vy? Zaujala vás táto novinka?

Samsung-Galaxy-Alpha-biely-5 Samsung-Galaxy-Alpha-biely-4 Samsung-Galaxy-Alpha-biely-3

Informoval o tom server Phone Arena.