Úvod Android Wear Samsung odflákol hodinky Gear Live – nabíjačka sa odlomila po 4 nabíjaniach,...

Samsung odflákol hodinky Gear Live – nabíjačka sa odlomila po 4 nabíjaniach, Samsung ich opraví jedine za poplatok

10

Pôrod hodiniek bežiacich na novo vzniknutej platforme Android Wear vôbec nie je jednoduchý. Aj napriek tomu, že celý koncept už konečne začína pripomínať niečo, čo by pre mnohých bolo nápomocné, stále nemáme dostatočne kvalitné hardvérové riešenie od akéhokoľvek z výrobcov.

LG G Watch od LG je ako bez soli a hodinky od Samsungu si podľa najnovších správ absolútne nezaslúžia vašu pozornosť. A nie len to, do rovnakého súdka môžete rovno zaradiť aj starostlivosť o zákazníka.

„Dnes ráno som z hodiniek odpojil nabíjačku, no spolu s ňou sa odlúpila aj časť hodiniek. Nabíjačka sa už do hodiniek nedá zacvaknúť, takže aby som hodinky nabil, musím nabíjačku k hodinkám prilepiť. Ladenie cez USB je absolútne nemožné,“ píše Rory Glynn na Google+.

„Mechanizmus, ktorý drží nabíjačku pri hodinkách sa odlomil len po štyroch nabíjacích cykloch. Očakával som, že sa niečo podobné stane, no tipoval som to na mesiace, nie dni,“ zdieľa svoj zážitok Markus Plänitz.

„Už to pri sebe nedrží a neviem ich nabiť!“ rozčuľoval sa Hasan Hosgel.

Všetci traja nešťastní majitelia nových hodiniek, ktoré nepatria medzi najlacnejšie ich odfotili a snažili sa spojiť so zákazníckou podporou Samsungu.

Gear-Live-zla-kvalita Gear-Live-zla-kvalita-2 Gear-Live-zla-kvalita-3

Jeden z nich sa tam absolútne nedokázal dovolať a musel to riešiť priamo cez Google. Keď sa k nim už dovolal, jediné, čo vedel Samsung operátor spraviť bolo dohodnúť s ním spätné zavolanie do 48 hodín ohľadom toho, kam má hodinky poslať na opravu, keďže sa jedná o mechanické poškodenie.

Momentálne sa očakáva na odpoveď Samsungu, ktorý snáď celú situáciu vyrieši. Zatiaľ sa však od Gear Live držte bokom.

Informoval o tom server Android Police.