Úvod Výrobcovia LG LG G3 s oficiálne: Menšia verzia veľkej G3-jky s horšími špecifikáciami

LG G3 s oficiálne: Menšia verzia veľkej G3-jky s horšími špecifikáciami

5

Juhokórejský výrobca LG dnes konečne predstavil mini verziu svojej vlajkovej lodi, LG G3. V Ázii sa toto zariadenie bude nazývať LG G3 Beat, zatiaľ čo u nás v Európe ho bude prezývať LG G3 s. LG tvrdí, že ich novinka je tu pre tých, ktorí nechcú investovať do high-end zariadenia, no stále chcú mať dostatok výkonu a skvelé funkcie.

G3 s ponúka Android 4.4 KitKat s novým používateľským rozhraním, ktoré beží aj na G3. Pokiaľ by ste sa do G3 s rozhodli investovať, pripraviť sa môžete na 5 palcový IPS displej s rozlíšením 720 x 1 280. Celkový pomer displeja ku celkovej veľkosti prednej strany je 74.1%, čo je podľa LG „najviac spomedzi mid-range zariadení.“ Zariadenie poháňa štvorjadrový procesor Snapdragon 400, ktorého jadrá tikajú na 1.2GHz. Okrem neho sa o výkon stará 1GB RAM. Na zadnej strane sa nachádza 8MPix senzor, zatiaľ čo na prednej strane sa usídlil 1.3MPix fotoaparát. Vo vnútri zariadenia by ďalej nájdete 8GB vnútornej pamäti, podporu pre microSD karty a vymeniteľnú 2 540mAh batériu.

g3s-1_zmensene g3s-2_zmensene g3s-3_zmensene

LG G3 Beat/s bude najskôr dostupný v domovskej krajine LG, v Južnej Kórei už 18. júla a to v čiernom, bielom a zlatom prevedení. Vo zvyšku sveta by mal byť dostupný neskôr.

Zaujalo toto zariadenie niekoho?