Úvod Dohady LG chystá výkonnejšiu verziu LG G3. Pod kapotou bude mať najvýkonnejší mobilný...

LG chystá výkonnejšiu verziu LG G3. Pod kapotou bude mať najvýkonnejší mobilný čipset

8
    LG G3
9.3
      NAJNIŽŠIA CENA

Iba nedávno sa objavilo prvé zariadenie, ktoré ponúklo okrem iného aj najnovší procesor od Qualcommu, Snapdragon 805. Ide samozrejme o Samsung Galaxy S5 LTE-A (Prime). Zdá sa, že LG si zo Samsungu zoberie príklad a čoskoro tiež predstaví „Prime“ verziu svojej vlajkovej lode.

Informoval o tom server Pocketnow.

Zatiaľ čo Samsung pri Galaxy S5 LTE-A vylepšil nielen procesor, ale aj displej, ponúkol krásnu 5,1″ QHD (2560 x 1440p) obrazovku, LG pravdepodobne lepší displej nepredstaví, keďže už základná verzia LG G3 ponúka spomínané rozlíšenie. Už v týchto dňoch však v Južnej Kórei, Kanade a niektorých ďalších krajinách spustil predobjednávky na novú variantu G3. Táto iterácia vlajkovej lode vraj podporuje LTE-A a CAT-6 frekvencie.

Snapdragon 801 tieto vymoženosti nemá. Myšlienka vylepšenej verzie LG G3 je zaujímavá, uvidíme, ako to bude s cenou a dostupnosťou zariadenia. Upgrade z 801 na 805 nie je zas až tak veľká udalosť, no trochu viac výkonu sa rozhodne zíde. Uvidíme, či nakoniec v LG nevymysleli aj niečo ďalšie.

Každopádne, ako sa vám páči myšlienka „Prime“ verzie LG G3? Kúpili by ste si toto zariadenie (za vyššiu cenu), alebo to považujete za zbytočnosť? Myslíte si, že by ste mohli využiť rozšírenú konektivitu?