Úvod Aplikácie Samsung predstavil Terrain Home – domovskú obrazovku, ktorá vam má pomôcť s...

Samsung predstavil Terrain Home – domovskú obrazovku, ktorá vam má pomôcť s prehľadom

4

Upravenie domovskej obrazovky na Android je vec, ktorá je každému majiteľovi Android zariadenia veľmi blízka. Zmeniť ju môžete podľa seba na štýl, aký vám vyhovuje najviac. Najnovšia možnosť zmeny jej vzhľadu a z veľkej časti aj funkcionality pochádza priamo od Samsungu. Volá sa Terrain Home a Samsung je presvedčený o tom, že sa vám bude páčiť.

Tiež máte radi menu, ktoré sa vysúva zľava? Google má toto tzv. „hamburgerové“ menu rád natoľko, že ho zaimplementoval aj do spôsobu, akým sa na Nexusoch otvára Google Now. Stačí, že swipnete zľava doprava a automaticky sa načíta. Samsung sa nechal inšpirovať a nový Home Terrain sa otvára veľmi podobne. Takýto sidebar sa pritom bude snažiť predpovedať to, čo bude potrebovať a bude sa snažiť vám ponúknuť všetky nástroje, aby ste spravili to, čo potrebujete.

home-terrain-1 home-terrain-2 home-terrain-3 home-terrain-4

Samsung sa postaral o skvelú optimalizáciu, ktorá by podľa dostupných informácií mala zaručiť extrémne nízku spotrebu energie, hlavne keď máte vypnutý displej.

Aplikácia je už dostupná na Google Play, pričom je stále označovaná ako „beta,“ takže ak sa ju rozhodnete nainštalovať, majte to na pamäti. Keď už budete pri tom testovaní, nezabudnite nám v diskusii dať vedieť, ako, resp. či vôbec sa vám páči.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.terrainhome“]