Úvod Android Wear Objavili sa informácie o LG G Watch. 36 hodinová výdrž batérie, 4...

Objavili sa informácie o LG G Watch. 36 hodinová výdrž batérie, 4 GB internej pamäte a viac

7

To, že svoj prvý krok do vôd nositeľných zariadení chce spraviť LG s hodinkami G Watch je známe už dlhšie, ako aj to, že budú bežať na operačnom systéme Android Wear a budú cenovo dostupnejšie ako konkurenčné zariadenie od Samsungu, Gear 2.

Na trh by sa mali dostať už budúci mesiac a konečne sa objavili aj informácie o špecifikácii tohto príťažlivého zariadenia.

LG G Watch budú mať 400 mAh batériu, ktorá by mala vydržať v pohotovosti až 36 hodín, nabiť sa bude dať za menej ako dve hodiny a o pohon sa postará čip Snapdragon 400 spolu s 512 MB RAM.

Hodinky by mali mať 4 GB internú pamäť, svoje oči budete upriamovať na displej o rozmere 1,65 palca s rozlíšením 280 x 280 pixelov čo, zodpovedá hodnote 240 ppi.

LGGWATCH_2888796b

G Watch budú vážiť 61 gramov pri rozmeroch 37,9 x 46,5 x 9,95 mm, dokážu prijímať hlasové povely pre napr. odoslanie správy či napísanie poznámok, samozrejmosťou bude vstavaný krokomer, synchronizácia bude prebiehať prostredníctvom štandardu Bluetooth 4.0 LE a výrobca zvolil pre pripojenie klasický micro USB konektor.

Láka vás takáto technologická hračka?

zdroj: AndroidCentral