Úvod Aplikácie Hangouts aktualizovaný na verziu 2.1.223 – zoznam zablokovaných kontaktov, vlastné notifikačné zvuky...

Hangouts aktualizovaný na verziu 2.1.223 – zoznam zablokovaných kontaktov, vlastné notifikačné zvuky a viac

1

Nový týždeň, nová aktualizácia jednej z Google aplikácií! Tentokrát sa jedná o malú aktualizáciu populárnej aplikácie pre komunikáciu – Hangouts. Tá sa posunula z verzie 2.1.100 na verziu 2.1.223. Aj napriek malému skoku v čísle verzie je zmien hneď niekoľko. Poďme sa na ne pozrieť.

Prvou novinkou je zoznam zablokovaných kontaktov. Blokovanie kontaktov nie je síce nové, no samotný zoznam všetkých zablokovaných kontaktov áno. Vďaka nemu máte prehľad o tom, s kým sa nechcete rozprávať. Keď sa udobríte, rýchlejšieho ho, alebo ju môžete opäť povoliť. Okrem toho pribudla aj možnosť nastavenia vlastného zvonenia, resp. notifikačného upozornenia pre jednotlivé kontakty.

hangouts-pre-android-aktualiacia-2 hangouts-pre-android-aktualiacia-1 hangouts-pre-android-aktualiacia-3

Pribudol aj nový zoznam pre kontakty, ktoré ste si skryli. Tie odteraz majú vlastný kútik hanby, kde ich môžete vidieť všetky po kope. Ak chcete nejaký kontakt skryť, stačí podržať prst na jeho Hangout profile.

hangouts-pre-android-aktualiacia-4 hangouts-pre-android-aktualiacia-5 hangouts-pre-android-aktualiacia-6

Nakoniec tu pre tých, ktorí ešte aktualizáciu nedostali máme odkazy na stiahnutie. Nový Google Hangouts si môžete stiahnuť zo ZippyShare, MediaFire, poprípade z MEGA.