Úvod Aplikácie Aviate Launcher teraz dostupný pre všetkých a s novými funkciami

Aviate Launcher teraz dostupný pre všetkých a s novými funkciami

1

Populárnu aplikáciu Aviate Launcher tento rok kúpila známa spoločnosť Yahoo a jej cieľom je maximálne zjednodušiť a zároveň zefektívniť domácu obrazovku každého smartfónu.

Beta verzia aplikácie bola k dispozícii od októbra minulého roka len v rámci uzavretej komunity prostredníctvom pozvánok.

Aviate Launcher prešiel veľkou aktualizáciou, prináša nové funkcie, vylepšenia a hlavne je dostupný pre širokú verejnosť, štandardne prostredníctvom Google Play.

Aviate Launcher sleduje vaše návyky a postupne sa učí. Dokáže vám tak zobraziť v danej chvíli práve to, čo by ste asi chceli, respektíve potrebovali. Napríklad, po prebudení uvidíte na displeji informáciu o dĺžke a kvalite spánku, predpoveď počasia, stručné novinky a vašu dennú agendu z kalendára.

Počasie sa ale napríklad zobrazí iba vtedy, ak bude výrazne iné ako deň predtým.

Po príchode do práce sa obrazovka zmení a Aviate zobrazí aplikácie, ktoré zvyknete používať pri práci. Väčšinou sú to e-mail, kalendár, kancelársky balík a podobne.

Aktualizácia aplikácie priniesla oveľa lepšiu optimalizáciu stability a výkonu, pribudli funkcie inteligentného kalendára a sledovania spánku, aplikácie môžete zoradiť do tématických okruhov ako napr. hudba, produktivita a pod., a sekcia „obľúbené“ okamžite poskytne prístup k volaniu a správam najčastejšie používaných kontaktov.

Pozrite si video a vyskúšajte Aviate Launcher

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tul.aviate&hl=sk“]

zdroj: mashable