Úvod Novinky Android Aktualizácia na Android 4.4.3 KitKat priniesla niekoľko nových chýb

Aktualizácia na Android 4.4.3 KitKat priniesla niekoľko nových chýb

39

Len nedávno na prvé zariadenia dorazila aktualizácia Android 4.4.3 KitKat, ktorá toho na prvý pohľad veľa nezmenila. Všimnúť ste si mohli nový vzhľad aplikácie Telefón a Ľudia. To však nebolo všetko, podľa aktuálne dostupných informácií so sebou priniesla aj niekoľko nepríjemných chýb.

V prvom rade Google akosi pozabudol opraviť chyby, ktoré boli prítomné už v Android 4.4.2 KitKat. Ako naši kolegovia zo servera Dotekomanie informovali, konkrétne sa jedná o proces „mm-qcamera-daemon,“ ktorý počas natáčania videa spotrebuje extrémne veľa energia. Okrem toho majú pretrvávať poblémy s pripojením na LTE ako aj s notifikáciami cez LED diódu.

Novinkou je bohužiaľ aj niekoľko nových chýb. Jednou obrovskou chybou je znížená stabilita pri pripojení na WiFi, čo sa prejavuje ako na Nexus 4, tak aj na Nexus 5, aj keď musím poznačiť, že som si to na Nexus 5 zatiaľ nevšimol. Majitelia Nexus 4 pritom po aktualizácii mohli – a nemuseli – zaznamenať zvýšený počet reštartov svojho zariadenia.

Chyby sa neobjavili na všetkých zariadeniach a na tých, na ktorých sa objavili údajne pomohlo navrátenie do továrenských nastavení, no nie je to 100 percentný liek. Do diskusie nám napíšte ako vám po novej aktualizácii pracujú vaše Nexusy a či ste zaznamenali niektorý z vyššie uvedených problémov.