Úvod Aplikácie TIP: Lezie vám vyzváňajúci telefón na nervy? Povoľte zvonenie len niektorým číslam

TIP: Lezie vám vyzváňajúci telefón na nervy? Povoľte zvonenie len niektorým číslam

4

Všetci to poznáme. Po celom dni sa vrátite uťahaní z práce a keď si už myslíte, že už konečne máte pokoj, dostanete otravný telefonát o tom či si nechcete kúpiť kanadskú viagru, alebo bambusové ponožky.

Popasovať sa s tým nie je pre niektorých ľudí jednoduché a aj tomu najflegmatickejšiemu z nás sem tam prasknú nervy a osobe na druhom konci ‚drátu‘ myslia, čo si o ich telefonátoch myslia.

Málokto však vie o tom, že existuje jednoduché riešenie, na ktoré nás upozornil náš čitateľ Tibor. Aplikácia sa volá My VIP Calls a už tak, ako jej názov napovedá, do vášho telefónneho zoznamu vyzváňajúcich čísel pustí len VIP hostí.

Počuteľné vyzváňanie si tak môžete nastaviť len na niektoré čísla, o ktorých viete, že im môžete zodvihnúť aj bez toho, aby vám predali najnovšiu novinku z teleshopingu. Jedná sa aj o výborný spôsob, akým odignorovať šéfa/manželku a venovať sa ostatným ako by sa nič nedialo.

Aplikáciu len odporúčame, veríme, že poteší nejedného z vás. Apropo, keď už sme pri tom. Čo všetko sa vám už snažili predať cez telefón?

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vision.vipcallseng“]