Úvod Smartphony Dohady Samsung Galaxy Note 4 má mať 5,7 palcový displej s rozlíšením 2...

Samsung Galaxy Note 4 má mať 5,7 palcový displej s rozlíšením 2 560 x 1 440

8

Vosvete špekulácií a neoverených informácií sa objavila zmienka o nadchádzajúcom modeli z rodiny Galaxy Note. Ak sa predpoveď vyplní Samsung Galaxy Note 4, teda nástupca masívne populárneho Galaxy Note 3 ponúkne 5,7 palcový, Quad HD, resp. 1440p displej (2 560 x 1 440) s 515ppi.

Informácie sa objavili na serveri GSMArena.

Zaujímavé je aj to, že Samsung sa oproti Galaxy Note 3 nerozhodol zväčšiť veľkosť displeja, ktorá ostane na 5,7 palcoch. Pôvodný Galaxy Note mal displej veľký 5,3 palcov, Galaxy Note 2 už 5,5 palcov a Galaxy Note 3, 5,7 palcov.

muscat

Samsung Galaxy Note 4 možno neponúkne väčší displej, ako ho poznáme z ostatných zariadení, no ponúknuť by mal technológiu YOUM. To znamená, že Note 3 by mohol mať displej aj po bokoch. Predstavitelia Samsungu sa vôbec nezdráhali informovať o tom, že Note 4 ponúkne iné prevedenie ako „bežné“ smartfóny a displej aj po stranách môže byť presne to, čo majú na mysli.

Teraz nám už neostáva nič iné, len počkať si na to, čo pre nás Samsung pripravuje. Sme si však istí, že Samsung spraví všetko preto, aby zasýtil stále hladný technologický svet.