Úvod Novinky Pressy! Kde si?

Pressy! Kde si?

6

Minulý rok sa na Kickstarteri objavila zaujímavá a hlavne úspešná kampaň. O čo šlo? Touto formou sa prezentoval zaujímavý nápad, tlačidlo, ktoré vložíte do vstupu pre slúchadlá, následne si ho môžete naprogramovať a používať ako normálne hardvérové tlačidlo.

Informoval o tom server AndroidAuthority

Podľa oficiálnych vyhlásení malo byť  28. apríla rozoslaných prvých 40 000 tlačidiel. Nič také sa však nestalo. Tým Pressy nás dlho nechával čakať, no konečne sa odhodlal aktualizovať svoju stránku na Kickstarteri. Podľa nej meškanie pôsobila chyba vo výrobnom procese. Tlačidlo jednoducho po čase prestalo fungovať. Pressy nechcel na trh pustiť takýto polohotový produkt, všetko sa teda vrátilo späť k rysovacej doske a podľa najnovších informácií dostanú prvé balíčky ľudia ktorí sa zúčastnili kampane na Kickstarteri už koncom mája.

To je výborná správa, i keď mesačné meškanie mohlo kde-koho znechutiť. Na trhu už momentálne sú ďalšie varianty vrátane štyroch tlačidiel spojených s mobilom cez NFC (takže môžete používať slúchadlá aj tlačidlá naraz). Jedným príkladom toho, ako sa to dá spraviť oveľa lacnejšie je riešenie od XiaoMi v podobe ich tlačidla s názvom MiKey.

Je medzi vami niekto, kto sa minulý rok zúčastnil kampane na Kickstarteri?