Úvod Konkurencia Nokia je poriadne tvrdá! Tento telefón odklonil guľku, ktorá by inak zabila...

Nokia je poriadne tvrdá! Tento telefón odklonil guľku, ktorá by inak zabila policajta

28

Otom, ako telefóny zachránili svojmu majiteľovi život sme už počuli. Nikdy však neuškodí, ak o príbehu so šťastným koncom, ktorého hlavným hrdinom je telefón napíšeme znovu. Tentokrát je hrdinom Nokia Lumia 520, ktorá 24 ročnému členovi armádnej polície zachránila život.

Informoval o tom server PhoneArena.com.

24 ročný policajt sa vracal k rodičom, keďže chcel poprosiť svoju mamu, či by mu neoprala jeho uniformu. Vôbec však nevedel, že v dome jeho rodičov sa nachádza pár zatiaľ nič netušiacich zlodejov, ktorí jeho rodičov držali ako rukojemníkov. Keď sa mladý policajt priblížil k domu, zlodeji zbadali uniformu a okamžite po ňom vystrelili niekoľko rán.

Našťastie sa nikomu nič nestalo. Prvá guľka policajta minula, zatiaľ čo druhá trafila jeho Lumiu 520, ktorú mal vo svojom bočnom vrecku. Smartfón stret s guľkou cestujúcou vysokou rýchlosťou neprežil, no mladému policajtovi sa nič nestalo, čo je oveľa dôležitejšie.

Zlodeji, ktorí sa vyparili ako ranná hmla si so sebou zobrali niekoľko telefónov a šperkov. Policajt údajne bude fanúšikom telefónov z dielne Nokia do konca svojho života.