Úvod Smartphony Aktualizácie (AKTUALIZOVANÉ) Začala sa šíriť aktualizácia Sense 6 pre HTC One (M7)

(AKTUALIZOVANÉ) Začala sa šíriť aktualizácia Sense 6 pre HTC One (M7)

12

Taiwanská spoločnosť HTC potešila všetkých majiteľov minuloročnej vlajkovej lode One (M7) keď oznámila, že sa taktiež dočkajú všetkých nových funkcií z inovovaného rozhrania Sense 6 vďaka pripravovanej aktualizácii.

HTC prisľúbilo, že sa táto aktualizácia začne šíriť do konca tohto mesiaca a vyzerá to,  že slovo dodrží.

 

 

gsmarena_001 (2)

(4. jún 2014) Podľa najnovších správ sa aktualizácia Sense 6 pre HTC One (M7) začala šíriť aj u nás na Slovensku, čo potvrdzujú aj správy a maily od vás.

Ak vlastníte daný model, skontrolujte si centrum aktualizácií v nastaveniach a zanechajte nám dojmy z inovovaného rozhrania v komentároch. Uvítame aj snímky obrazovky.

(27. máj 2014) Pred pár týždňami obdržali prvé aktualizácie v USA majitelia „odomknutých“ zariadení určených pre vývoj a dnes sa oficiálna aktualizácia objavila v Indii.

 

Je teda viac ako pravdepodobné, že sa v priebehu pár dní dočkajú aj majitelia z európskych krajín počnúc Slovenskom a Českou republikou, pričom aktualizácia so sebou prinesie napríklad režim extrémneho šetrenia batérie, vynovený súbor noviniek BlinkFeed, farebné témy, vylepšené rozhranie galérie či fotoaparátu a mnoho ďalšieho.

Ak vlastníte HTC One (M7) a dostanete aktualizáciu, dajte nám vedieť!

zdroj: GSMArena