Úvod Aplikácie HD Widgets 4.0 už v Google Play. Ponúka nový vzhľad, widgety a...

HD Widgets 4.0 už v Google Play. Ponúka nový vzhľad, widgety a viac

2

Akhľadáte aplikáciu, ktorá by vám poskytla za vrece šikovných widgetov, nemali by ste prehliadnuť novinku v Google Play. Je to stará dobrá aplikácia HD Widgets, no odteraz vo verzii 4.0. Vo verzii 4.0 vývojári dbali na to, aby bola aplikácia plne prispôsobená prostrediu Android 4.4 KitKat. Nemusíte sa báť, aby ste aplikáciu rozbehli, KitKat vôbec nepotrebujete.

Informoval o tom server AndroidPolice.com.

Hlavná časť aplikácie, resp. jej fungovania ostala nezmenená. Vývojári však pridali niekoľko vylepšení, ako napríklad bočný panel pre rýchlejšiu navigáciu a prístup k témam, nastaveniam, atď.

hdwidgets

Zmenou prešlo aj zobrazenie počasia, ktoré teraz ukazuje predpoveď hodinu po hodine s grafom, ktorý ukazuje zmenu teploty a informáciou o pravdepodobnosti zrážok.

hdwidgets2

Spracovanie pre tablety je veľmi podobné tomu, ktoré nájdete na telefónoch a to aj s možnosťou všelijakého prispôsobenia.

hdwidgets3

Aktualizácia je už síce dostupná, no potrvá nejaký čas, kým docestuje ku každému. Po tom, ako aktualizáciu rozpošlú všetkým svojim zákazníkom, vývojári sprístupnia „flatovú“ tému s názvom Kairo, ktorá je špecificky určená pre tých, ktorí chcú mať telefón ladený do štýlu KitKat.

hdwidgets4 hdwidgets5

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=cloudtv.hdwidgets“]