Úvod Aplikácie Google Now dokáže pracovať offline, kartičky ukladá do vyrovnávacej pamäti

Google Now dokáže pracovať offline, kartičky ukladá do vyrovnávacej pamäti

2

Google sa rozhodol, že tento týždeň nás obdarí hneď niekoľkými vylepšeniami vyhľadávania Google, inak známeho ako Google Now. Google doň totiž v uplynulých dňoch zaimplementoval parkovací radar, ktorý vás upozorní, kde ste si zaparkovali svoje auto. Okrem toho už pomaly ale isto začína rozumieť nastaveniam telefónu, ktoré už čoskoro budete môcť ovládať (po anglicky) aj hlasom, čo je výborná správa pre všetkých motoristov.

Informoval o tom server PocketNow.com.

Dnes Google konečne začína hovoriť aj o úplne novej verzii tohto revolučného Google vyhľadávania, ktoré vám odpovede ukáže ešte predtým, ako sa stihnete spýtať otázku. Najnovším vylepšením má byť sprístupnenie kartičiek aj v offline móde.

To, že sa nachádzate niekde, kde nemáte signál, alebo ste len prečerpali svoj balíček pre mobilné dáta už pre Google Now nebude problém.

Google Now si teraz totiž kartičky načíta do vyrovnávacej pamäti (cache), aby vám ich mohol zobraziť aj keď budete bez pripojenia k internetu. Vďaka tomu vám bude posielať kartičky s vašimi stretnutiami, upozorneniami a ďalšími vychytávkami, na ktoré sme si už pri Google Now zvykli.