Úvod Aplikácie Google Mapy aktualizované na verziu 8.0: Vylepšená navigácia, offline mapy, a oveľa...

Google Mapy aktualizované na verziu 8.0: Vylepšená navigácia, offline mapy, a oveľa viac

3

Google mapy dnes prešli veľkou aktualizáciou, ktorá ich verziu posunula na verziu 8.0.0. Aktualizácia pritom prináša niekoľko kľúčových vylepšení.

Vďaka aktualizácii budete odteraz vidieť viac informácií v navigácií, ako napríklad vzdialenosť, čas príchodu a rýchly prístup k alternatívnym trasám. Okrem toho vám mapy ukážu, v ktorom pruhu sa máte držať, čo je funkcionalita, ktorá navigácii od Google skutočne chýbala.

Okrem toho Google zjednodušil spôsob, akým si môžete uložiť kúsok mapy aj pre využitie v offline režime. Stačí, ak si otvoríte časť mapy, ktorú si chcete uložiť, kliknete na tlačidlo s informáciami a tam sa už bude nachádzať zmienka o tom, či si mapu chcete uložiť pre využitie v offline móde.

Vylepšenia sa dočkala aj navigácia pomocou mestskej hromadnej dopravy. Google mapy vám už povedia, ako dlho musíte ísť pešo a kedy vám pôjde ďalší spoj. Noviniek je viac, nechýba ani prepojenie so službou Uber. Celý zoznam môžete nájsť na blogu LatLong.

mapynavigacia

Ak ste aktualizáciu zatiaľ nedostali a mapy by ste si chceli vyskúšať v predstihu, .apk si môžete stiahnuť z MediaFire, poprípade z Dev-Host.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.maps“]