Úvod Dohady Galaxy S5 Prime sa objavil na stránke najväčšieho kórejského operátora

Galaxy S5 Prime sa objavil na stránke najväčšieho kórejského operátora

4

Popredstavení novej vlajkovej lode Samsungu na MWC 2014 sa poprední predstavitelia firmy dušovali, že vyšší model už nebude, a že sa máme tešiť na Galaxy Note 4. Takže ako to vlastne je? Že by nám Samsung klamal?

Upozornil na to server AndroidAuthority.

V poslednom čase vážne začínam uvažovať nad tým, že Kórejci (južní) neboli čo sa týka Galaxy S5 úprimní. Stále viac a viac sa totiž množia rôzne nepotvrdené/neoficiálne správy od (vraj) preverených zdrojov o tom, čo nám Galaxy S5 „Prime“ ponúkne. Poslednú kvapku skepsy u mňa zahnal tento obrázok.

Je zo stránky najväčšieho kórejského operátora, na ktorom je prémiové zariadenie ukryté v silikónovom kryte Spingen. Nevieme teda nič o dizajne, prípadnej kovovej konštrukcii, alebo vzhľade zadného krytu. Podľa popisu je však jasné, o aký smartfón ide.

galaxy-s5-prime-screenshot-710x226

Po prvej správe o Galaxy S5 Prime na, ako tak oficiálnej stránke, by teda záujemcovia o Galaxy S5 možno mali ešte chvíľu počkať, keďže Galaxy S5 Prime bude podľa niektorých zdrojov predstavený už v júni. Ponúknuť by mal 5,2″ QHD displej, octa-core Exynos procesor od Samsungu, možno dokonca vyrobený 64-bit architektúrou, 3 GB pamäte RAM a určite poteší aj lepší fotoaparát, i keď ten je na súčasnom Galaxy S5 tiež výborný.

Čo si myslíte, že by mohol Samsung oproti Galaxy S5 ešte vylepšiť? Má to vôbec zmysel, alebo podľa vás ide o zbytočný smartfón?