Úvod Novinky FOTO: Toto je vlajkový 10.5″ tablet Samsung Galaxy Tab S

FOTO: Toto je vlajkový 10.5″ tablet Samsung Galaxy Tab S

1

galaxy-tab-s-1

NaTwitteri sa vďaka účtu @evleaks objavili prvé rendery pripravovaného vlajkového tabletu Samsungu vo vysokej kvalite. Jedná sa pritom o 10.5 palcový model Galaxy Tab S, ktorý disponuje AMOLED displejom. Samsung by ho mal predstaviť už 12. júna v New Yorku.

Rendery len potvrdzujú to, čo sme sa dozvedeli z doteraz uniknutých informáciách. Tablet z radu Galaxy Tab S budú mať perforovaný zadný kryt, ktorý sa podobá na prevedenie, ktorým disponuje Galaxy S5. Okrem toho ponúknu aj snímač odtlačkov prstov. Dva krúžky, ktoré sa nachádzajú na spodnej časti zadnej strany majú slúžiť ako úchytné body pre nový kryt, ktorý Samsung pripravuje.

Čo sa špecifikácií týka, tablety by mali poskytnúť AMOLED displeje s rozlíšením 2 560 x 1 600, osemjadrový čipset Exynos 5420 (4x 1.9GHz Cortex-A15 a 4x 1.3GHz Cortex-A7), 3GB RAM, WiFi a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0 LE, IR blaster, GPS/GLONASS a LTE, je však pravdepodobné že Samsung má pripravenú aj verziu len s WiFi. Tablety majú bežať pod Android 4.4.2 KitKat, ktorý je prekrytý novým používateľským rozhraním Magazine UX.

galaxy-tab-s-2 galaxy-tab-s-3

Ak by sme sa mali spoľahnúť na doterajší zdroj, Samsung by mal ponúknuť tri verzie týchto tabletov: 8,4 palcový, 10,5 palcový a 13,3 palcový tablet.

Čo na ne hovoríte? Vyzerá to tak, že Samsung skutočne pripravil tablety bez akýchkoľvek kompromisov.