Úvod Výrobcovia HTC FOTO: Toto je HTC One M8 Prime – je vyrobený z exotickej...

FOTO: Toto je HTC One M8 Prime – je vyrobený z exotickej zlúčeniny hliníka a silikónu

9

OHTC One M8 Prime sme na rozdiel od Galaxy S5 Prime toho veľa nepočuli, no to sa mení dnešným dňom. Na Twitteri sa vďaka skupine @evleaks objavil prvý obrázok, na ktorom sa má nachádzať práve spomínaná vylepšená verzia One M8 Prime.

Prvotne sa na Twitteri objavil len obrázok, ktorý vyobrazoval zadnú stranu zariadenia, no o pár minúť na to nás v @evleaks prekvapili, keď publikovali celý render, ktorý zariadenie vyobrazuje v celej 360 stupňovej kráse.

Zadnú stranu zdobí naozaj zaujímavo riešený fotoaparát, ktorý je ozdobený až neónovo oranžovým lemom. Sme presvedčení, že v HTC to tak nespravili čisto z estetického hľadiska a tak by One M8 Prime mohol disponovať fotoaparátom s vyšším, než 5MPix rozlíšením, ktorý sa nachádza na terajšej vlajkovej lodi, One M8.

Telefón má byť vyrobený zo zlúčeniny hliníka a silikónu, ktorý od spomínanej twitterovej skupiny okamžite dostal prívlastok ‚exotický‘ vzhľadom na to, že sa nenachádza vo veľkom počte zariadení.

htconem8prime

Čo sa samotného telefónu týka, predpokladá sa, že ponúkne 5,5 palcový Quad HD displej (2 560 x 1 440). Čo nás však neteší sú čierne rámiky nad a pod displejom, ktoré zožali veľa kritiky aj v prípade vlajkovej lodi, One M8.

Momentálne toho veľa o špecifikáciách nevieme, no vyzerá to tak, že čo chvíľu by sa so špekuláciami a uniknutými informáciami o One M8 Prime mohlo roztrhnúť vrece, takže určite toho očakávajte viac.