Úvod Výrobcovia LG FOTO: LG G3 v zlatej farbe, 13MPix OIS+ foťák, Quad HD displej...

FOTO: LG G3 v zlatej farbe, 13MPix OIS+ foťák, Quad HD displej a laser pre lepšie fotky v noci

14

OLG G3 sme už čo to popísali, no dnes sa na internete objavili nové informácie a fotografie, ktoré nám približujú novú vlajkovú loď od juhokórejského giganta. Tentokrát sa jedná o fotografie zlatej verzie zariadenia.

Upozornil na to server GSMArena.

Zdroj, ktorý stojí za zhotovením fotografií pritom tvrdí, že zadný fotoaparát je jedna z najdôležitejších vecí celého smartfónu, keďže so sebou prináša niekoľko noviniek. Jednať sa má o 13MPix senzor s najnovšou stabilizáciou obrazu, OIS+.

Čo je však zaujímavé, naľavo od fotoaparátu sa nachádza niečo, o čom sme si mysleli, že je IR blaster. Podľa zdroju sa však jedná o laser, ktorý zariadeniu pomôže fotiť krajšie snímky aj v noci, resp. za znížených svetelných podmienok. Momentálne však nie je jasné, ako to vlastne celé funguje.

Ako môžete vidieť z obrázku, zariadenie ma extrémne tenké rámiky, ktoré objímajú 5.5 palcový Quad HD displej (2 560 x 1 440). LG okrem toho popracoval aj na novom dizajne zadných tlačidiel, ktoré – aspoň z fotografií – pôsobia prémiovejšie, než riešenie, ktoré implementovali do LG G2, G2 mini a G Pro 2.

Zariadenie by malo ponúknuť štvorjadrový čipset Snapdragon 801, 3GB RAM a rozšíriteľnú 32GB vnútornú pamäť. Pod kapotou by sa mala nachádzať aj 3 000mAh batéria. LG G3 by okrem toho mal disponovať aj IPx7 certifikáciou, čo znamená, že by mal byť vodotesný.

Viac informácií budeme vedieť o niečo vyše dvoch týždňov, 27. mája, kedy by mal LG novinku predstaviť hneď na niekoľkých miestach na svete.