Úvod Novinky TIP: Samsung Galaxy NotePRO 12.2 o stovku lacnejší!

TIP: Samsung Galaxy NotePRO 12.2 o stovku lacnejší!

12

Keď sa tento veľký dvanásťpalcový tablet s integrovaným perom dostal na Slovensko, stál viac než 700 eur. Túto cenu si viac-menej  držal dobrých pár týždňov, až donedávna.

Len pred niekoľkými dňami totiž cena Galaxy Note Pro 12.2 výrazne poklesla. Bielu alebo čiernu Wi-Fi verziu si môžete kúpiť už za menej než 600 eur. Ide samozrejme o cenu s DPH a zariadenia sú z oficiálnej slovenskej distribúcie.

Samsung Galaxy Tab SM-P9000ZKAXEZ môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Čo môžete od tohto tabletu očakávať? No, v prvom rade samozrejme obrovský LCD IPS displej s QHD (2560 x 1600p) rozlíšením, ktorému sa vyrovná iba máloktorý iný panel. Celé zariadenie napája 9 500 mAh batéria, ktorá by vám mala bez problémov vydržať akokoľvek náročný deň. Vzadu nájdete 8 Mpix fotoaparát, s ktorým však pravdepodobne veľa fotiť nebudete.

Kvalitný je aj 2 Mpix predný senzor, ktorý poslúži napríklad pri chatovaní cez Skype. Aby všetko bežalo tak ako má, Note Pro 12.2 vo vnútri tiká osemjadrový procesor Exynos Octa, ktorý sa skladá z dvoch štvorjadrových jednotiek. Tá výkonnejšia je taktovaná na 1,9 GHz a druhá, energeticky úsporná na 1,3 GHz.

Šesťsto eur za takúto nádielku, to je skutočne výborná ponuka. Ak teda máte záujem o zariadenie s veľkým kvalitným displejom a integrovaným perom, ktorý poslúži aj ako zošit a má veľa ďalších zaujímavých funkcií, rozhodne vám ho odporúčame. V opačnom prípade neprehliadnite jeho menšieho brata (Note 10.1 2014), ktorý už výraznejšie zlacnel, keďže na trhu je od októbra.