Úvod Aplikácie Skupinové videohovory cez Skype sú konečne zadarmo pre všetkých

Skupinové videohovory cez Skype sú konečne zadarmo pre všetkých

10

Zatiaľ čo služby ako napríklad Google Hangouts ponúkali skupinové videohovory zadarmo už nejaký ten čas, Microsoft bol až doteraz presvedčený, že by sa za ne malo platiť. To sa však dnes mení, keďže spoločnosť sa rozhodla, že ich sprístupní úplne zdarma.

Informoval o tom server The Verge.

Používatelia Skype o odstránenie poplatku za možnosť zavolať si vo vyššom počte, než dva kusy žiadali už dávno a Microsoft im v prípade tejto prosby konečne vyhovel. Skupinové videohovory sú od dnes zdarma na desktopovom Windowse, Mac-u a Xbox One. „V budúcnosti skupinové videohovory sprístupníme zdarma aj pre ďalšie platformy,“ vyjadril sa Phillip Snalune zo Skype.

Microsoft doteraz túto funkciu ponúkal ako súčasť ich prémiového balíčku, ktorý stojí 9 dolárov a platí sa zaň každý mesiac. Prémiový účet, ktorý vám doteraz umožňoval uskutočniť skupinový videohovor stál 5 dolárov.

Skupinový videohovor pritom umožňuje telefonovanie až 10 ľudí zároveň, či už používajú PC, alebo Mac. Sprístupnenie tejto funkcie zdarma je ďalším dôkazom toho, že Microsoft sa snaží zvýšiť konkurencieschopnosť svojich produktov a bojovať tak s ďalšími produktami ich rivalov.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skype.raider“]