Úvod Novinky FOTO: GALAXY S5 prešiel šialenými testami. Pozrite sa kde a ako

FOTO: GALAXY S5 prešiel šialenými testami. Pozrite sa kde a ako

13

Predtým, než Samsung predstaví svoje nové zariadenie, podrobí ho sérii testov. Je dosť možné, že ich vlajková loď ich musí absolvovať najviac zo všetkých modelov. Testy pritom skúšajú ako bude zariadenie reagovať na pád, niekoľko tisíc stlačení hardvérových tlačidiel, alebo ako dobre funguje obyčajný blesk.

Okrem toho Samsung podrobil nový Galaxy S5 aj testu, ktorý vyskúšal, ako sa telefón bude správať keď ho vystavíte statickej elektrine, keďže v niektorých prípadoch by na zničenie mohlo stačiť aj to.

V ďalšej miestnosti, ktorá bola plná zaujímavých penových pilierov, pričom aj samotné steny boli pokryté špeciálnou penou sa zas testovala radiácia zariadenia, keďže výrobcovia musia dodržať vopred stanovené limity. Nižšie nájdete niektoré z testov, ktorými prešla nová vlajková loď, ktorá sa začala aj na Slovensku predávať už včera.

NAJNIŽŠIA CENA SAMSUNG GALAXY S5:

2
Termografická kamera sleduje, ako a kde sa zariadenie prehrieva počas jednotlivých úloh.
1
V penovej miestnosti Samsung meria radiáciu, ktorá vychádza zo zariadenia.
4
Takto Samsung testuje, či sa zariadenie nepoškodí pri vystavení statickej elektrine.
5
Test hardvérových tlačidiel. Mechanické prsty ich stlačia aj viac ako tisíckrát.
6
Samsung má prístroj, pomocou ktorého robí vlastné drop testy. Na miesto dopadu sa pozerá vysokorýchlostná kamera, ktorá odhaľuje miesta, ktoré treba spevniť.
7
Technik testuje zadný 16MPix fotoaparát.
8
Tento zaujímavý polkruh testuje dosah blesku na zadnej strane zariadenia.
9
V štúdiu sa testuje kvalita zvuku počas hovoru.
10
Súčasťou testov je aj využitie špeciálnej postavičky, ktorá simuluje budúceho majiteľa smartfónu. V tomto prípade sa opäť jedná o test reprodukcie zvuku.