Úvod Aplikácie WhatsApp po aktualizácii ponúka rozšírenie nastavenia súkromia a možnosť zaplatiť za kamarátov...

WhatsApp po aktualizácii ponúka rozšírenie nastavenia súkromia a možnosť zaplatiť za kamarátov účet

7

WhatsApp, služba, ktorú len pred pár týždňami odkúpil Facebook za rozprávkových 16 miliárd dolárov bola včera zaktualizovaná na verziu 2.11.186. Táto aktualizácia so sebou prináša niekoľko výborných funkcií, ktoré si doteraz užívali len tí, ktorí mali nainštalovanú jej beta verziu.

Ak sa rozhodnete aplikáciu zaktualizovať, zobrazí sa vám nové nastavenie pre status „naposledy videné,“ profilovú fotografiu a status, pričom si budete vedieť nastaviť, kto tieto spomenuté prvky uvidí a kto naopak nie. Okrem toho aplikácia pridáva aj nový widget veľkosti 1×1, ktorý vám umožní rýchlo odfotiť snímku a okamžite ju poslať niektorému z vašich kontaktov.

wa1 wa2 wa3

Ďalšia zo zaujímavých noviniek je možnosť zaplatiť za predplatné vášho známeho. Tí z vás, ktorí WhatsApp ešte nemáte dlho, po uplynutí jedného roku si WhatsApp za svoju prevádzku vypýta 89 centov. Ak neviete ako to zaplatiť, resp. si to nemôžete dovoliť, o zaplatenie môžete požiadať niektorého z vašich známych. Celý zoznam zmien nájdete na Google Play. Čo hovoríte na zmeny?

[app]com.whatsapp[/app]