Úvod Novinky TIP: Sony Xperia Z Ultra za posledný mesiac zlacnela o 80 eur!

TIP: Sony Xperia Z Ultra za posledný mesiac zlacnela o 80 eur!

9
V dnešnom svete, kde sa vydáva jedna vlajková loď každý polrok sa nemôžeme čudovať, ak náš, kedysi high-end smartfón za 700 eur o pár mesiacov zlacnie na polovicu. Na druhej strane, ak máte dostatok trpezlivosti a kúsok šťastia, môžete si zaujímavý kúsok hardvéru zadovážiť za skutočne nízku sumu.

Pre tých z vás, ktorí majú záujem o veľký smartfón/malý tablet, ktorý kvalitou konštrukcie vyniká nad ostatnými, má v sebe jeden z najlepších mobilných procesorov súčasnosti a úžasný full HD displej tu máme super správu. Spoločnosť Sony naúnavne pracuje na vylepšovaní starého a priniesla nám Xperiu Z1 Compact a Z2. Pritom však cena toho „starého“ letí dole rýchlejšie ako trenky Charlieho Sheena a super príkladom je aj Sony Xperia Z Ultra.

Momentálne je to po Nexuse 5 a LG G2 najlacnejšie zariadenie s oficiálnou slovenskou distribúciou, ktoré ponúkne Snapdragon 800, Adreno 330, 2 GB RAM a navyše aj nádherný 6,4″ full HD (1920 x 1080p) Triluminous displej. Možno trochu zamrzí iba 8 MPix zadný fotoaparát a absencia LED diódy, ale toto zariadenie je aj tak na fotenie trochu priveľké.

Každopádne, ak zvažujete kúpu tohto phabletu, teraz je tá správna chvíľa zavítať do vášho obľúbeného obchodu. Pre vaše pohodlie sme nižšie prilepili aktuálny cenový prehľad.

 

Cenový prehľad Xperia Z Ultra

Graf ceny produktu Sony Xperia Z Ultra poskytuje server Heureka.sk