Úvod Výrobcovia Asus TIP: Nexus 7 II 16 GB wifi verzia iba za 186 eur

TIP: Nexus 7 II 16 GB wifi verzia iba za 186 eur

19

Hľadáte si malý tablet a neviete sa rozhodnúť? V tom prípade pre vás máme výborný tip. Nexus 7 od Google, ktorý mimochodom vyrába Asus, v poslednej dobe pekne zlacnel a dostanete ho za 186€.

Ide samozrejme o druhú generáciu sedempalcového Nexusu a skutočne, momentálne už ani nie je dôvod, kupovať si niečo iné. Za necelé dve stovky dostanete zariadenie, ktoré bude bezchybne fungovať aj o dva roky. Nexus 7 totiž ponúka krásny full HD (1 920 x 1 200) IPS LCD displej, relatívne výkonný štvorjadrový procesor taktovaný na 1,5 GHz, 2GB pamäte RAM a precízne spracované kompaktné telo.

Tablet určite zaujme aj čistým Androidom. Môžete sa spoľahnúť, že vždy dostanete tú najnovšiu verziu a nebudete musieť čakať na aktualizáciu aj pol roka. Na druhej strane, kvalitou neoplýva fotoaparát. Vzadu nájdete 5 MPix senzor zatiaľ čo vpredu sa na vás bude pozerať 1,2 MPix kamera. Možno trochu zamrzí aj chýbajúci microSD slot, 16 GB však na tých pár hier a filmov určite postačí. Samotný operačný systém našťastie až tak veľa miesta nezaberá.

NAJNIŽŠIA CENA NEXUS 7:

Nexus 7 II 16 GB wifi momentálne za 186 eur aj zopár centov ponúka e-shop Giga Store, ktorý má na Heureka.sk relatívne dobré ohlasy od spokojných zákazníkov. Počítajte aj so zaplatením 4,80 eur za dovoz tovaru, prípadne si ho môžete zadarmo osobne vyzdvihnúť.