Úvod Novinky Samsung na Slovensku začal predávať NotePRO 12.2 za 809€

Samsung na Slovensku začal predávať NotePRO 12.2 za 809€

11

Samsung dnes oficiálne spustil predaj dvoch tabletov radu PRO, ktoré boli predstavené ešte počas CES 2014 v Las Vegas. Jedná sa o Samsung Galaxy TabPRO 8.4 a Samsung Galaxy NotePRO 12.2.

Tieto dva modely tabletov sú špecifické tým, že ponúkajú výkon bez kompromisov. Oba okrem výkonného čipsetu a rovnako výkonného zvyšku špecifikácií disponujú ultrajemnými displejmi. Oba modely totiž disponujú panelmi s rozlíšením 2 560 x 1 600.

Galaxy NotePRO 12.2 okrem toho ako prvý na svete ponúka 12,2 palcový WQXGA Widescreen displejom s pomerom strán 16:10. Narozdiel od jeho 8.4 palcového kolegu NotePRO 12.2 disponuje aj funkcionalitou šikovného S Pen, vďaka ktorému je ovládanie zariadenia oveľa príjemnejšie.

Samsung TabPRO 8.4 Samsung TabPRO 8.4_01 Samsung TabPRO 8.4_03_bila Samsung TabPRO 8.4_04_bila

O detailných špecifikáciách zariadení sme vás už informovali, no až doteraz nebola jasná cena týchto dvoch výkonných zariadení. Tú dnes ráno upresnil Samsung.

 

Odporúčaná maloobchodná cena Samsung GALAXY TabPRO 8.4 je pre verziu WiFi 389 € s DPH a pre verziu LTE 479 € s DPH.

Odporúčaná maloobchodná cena Samsung GALAXY NotePRO 12.2 je pre verziu WiFi 719€ s DPH a pre verziu LTE 809 € s DPH.

 

Ako teda vidíte, lacný „špás“ to teda rozhodne nie je, hlavne v prípade Galaxy NotePRO 12.2. Čo nás však zaskočilo je absencia bonusového obsahu, ktorý narozdiel od ponuky v Českej republike záhadne chýba.

Samsung NotePRO 12.2 Samsung NotePRO 12.2_bila_03

Aby ste mali predstavu o čom hovoríme, server Dotekomanie.cz včera informoval o tom, že ku tabletom Samsung zákazníkom pribalí prémiový obsah v podobe predplatného najrôznejších novín a magazínov v hodnote až 20 000Kč. Medzi spomínaným prémiovým obsahom sa nachádza aj toto:

  • Blesk (ročné predplatné zadarmo)
  • Týždenník Reflex (polročné predplatné zadarmo)
  • Denník Sport (ročné predplatné zadarmo)
  • Ekonom (ročné predplatné zadarmo pre NotePRO a zvýhodnená cena pre TabPRO)
  • Prima (archív štyroch programov FTV Prima, aktuálne informácie z Ligy majstrov a prehľadný program staníc s možnosťou upozornenia na začiatok programov)

Aby toho nebolo málo, naši západní bratia okrem toho vo vybraných predajniach môžu uplatiť poukážku na ďalší nákup v hodnote až 1 500Kč.

Na Slovensku takéto ponuky zatiaľ chýbajú. Či Samsung podobné výhody ponúkne aj pre slovenských zákazníkov momentálne zisťujeme.