Úvod Novinky Samsung začne svoje Gear hodinky predávať už o 2 týždne za 299€

Samsung začne svoje Gear hodinky predávať už o 2 týždne za 299€

4

Na slovenský trh mieri nová generácia inteligentných hodiniek Samsungu. Predávať sa u nás začnú žu 11. apríla. Hodinky boli pritom predstavené ešte vo februári na Mobile World Congress v Barcelone a to spolu s ich novou vlajkovou loďou, Samsung Galaxy S5.

Samsung má pre svojich zákazníkov hneď tri produkty. Prvou z nich je Samsung Gear 2, najvýkonnejšie z troch, ktoré sa začnú predávať za 299€. Lacnejší model, Gear 2 Neo, ktorý sa vyznačuje plastovým telom sa začne predávať za 199€, no chýba mu fotoaparát. Samsung tvrdí, že hodinky pri bežnom využívaní nabité vydržia 2 až 3 dni, pri menej intenzívnom využívaní má tento čas narásť až na 6 dní.

Vďaka tomu, že Samsung presunul fotoaparát priamo do tela hodiniek vzniká možnosť vymeniť si aj náramky. Tie sa samostatne začínajú predávať za 49,90€ za jeden kus. Na výber sú tri farby, oranžová, šedá a hnedá.

V rovnaký deň sa začne predávať aj fitnes náramok Gear Fit, za ktorý si Samsung pýta 189€. Všetky ceny Samsung potvrdil vo svojej tlačovej správe.