Úvod Aplikácie TOP 5 alternatív pre uzamykaciu obrazovku

TOP 5 alternatív pre uzamykaciu obrazovku

4

S uzamykacou obrazovkou, respektíve lock screen-om prichádzame do styku každý deň. Ináč sa do prostredia svojho smartfónu nedostaneme a aj samotná uzamykacia obrazovka môže poskytnúť zaujímavý užívateľský komfort.

Okrem času či dátumu sa tak na tejto obrazovke môžu zobraziť upozornenia, rôzne skratky s rýchlejším prístupom alebo môže byť jednoducho krajšia ako tá defaultná.

Pozrite sa na päť podarených náhrad za základnú uzamykaciu obrazovku.

 

NiLS

pic

NiLS lockscreen je určený pre náročných užívateľov, ktorí chcú mať všetky upozornenia okamžite na očiach a to práve na uzamykacej obrazovke. NiLS je vysoko prispôsobiteľná aplikácia a tak si dokážete zmeniť skoro všetko od veľkosti hodín, upozornení cez farby či prekrytie.

[app]com.roymam.android.notificationswidget[/app]

Dynamic

pic(001)

Dynamic lockscreen poskytuje užívateľovi maximálne možnosti prispôsobenia, nie však prostredníctvom upozornení. Nástroj zobrazuje na obrazovke widgety, spravodajské kanály či dokonca samotné aplikácie. Vďaka bočnému panelu môžete intuitívne pristupovať k správam, hovorom alebo k počasiu.

[app]com.widdit.lockScreen743992[/app]

 

LockerPro

pic(002)

LockerPro je ďalšia uzamykacia obrazovka plná oznámení. Okrem nich viete pristupovať k widgetom a aplikáciam, pričom svojim vzhľadom výrazne pripomína čistý Android. V aplikácií môžete listovať vľavo alebo vpravo čo dáva domácej obrazovke ďalšiu funkcionalitu navyše.

[app]com.productigeeky.lockerprolite[/app]

[app]com.productigeeky.lockerpro[/app]

Start

pic(003)

YouTube, počasie, fotky, sociálne siete, skratky a mnoho ďalšieho môžete použiť na tejto dizajnovo veľmi príťažlivej uzamykacej obrazovke. Aj v tomto prípade máte k dispozícii širokú škálu nastavení, ktoré musia vyhovieť naozaj každému.

[app]com.celltick.lockscreen[/app]

Spraky

pic(004)

Sparky lock screen sa vyznačuje hlavne množstvom tém, vďaka ktorým bude vaša uzamykacia obrazovka vyzerať ďaleko príťažlivejšie ako tá predinštalovaná. Vo free verzii máte k dispozícii iba obmedzený počet vzhľadov, preto odporúčame PRO verziu.

[app]com.sparkymobile.sparkylockscreenlite[/app]

[app]com.sparkymobile.sparkylockscreenfull[/app]

zdroj: TalkAndroid.com