Úvod Smartphony Dohady Známy výrobca puzdier Spigen potvrdzuje dve verzie Galaxy S5

Známy výrobca puzdier Spigen potvrdzuje dve verzie Galaxy S5

0

Na Amazone sa objavilo až päť Spigen puzdier určených pre Galaxy S5. Čo je však zaujímavé je to, že dve z týchto puzdier sú od zvyšku odlišné, keďže Galaxy S5 vyobrazujú s tlačidlom ‚Domov,‘ pričom zvyšok Galaxy S5 vyobrazuje bez takéhoto tlačidla.

To sa samozrejme zhoduje so screenshotmi, ktoré sa na internete objavili len pred niekoľkými dňami. Na prvých z nich sme mohli vidieť klasické softvérové tlačidlá, na druhej várke už chýbali.

Ako môžete vidieť na obrázkoch nižšie, na zariadení, ktoré je zabalené v novom puzdre Spigen chýba tlačidlo ‚Domov.‘ Ako správne poznamenali redaktori servera GSMArena, je možné, že sa pod displejom nachádza kapacitné tlačidlo, ktoré na screenshote nie je rozsvietené.

2 3

Spigen už v minulosti niekoľkokrát prezradil identitu zariadení vďaka tomu, že do obchodov umiestnil svoje puzdrá. Dve najnovšie zariadenia, pri ktorých sa to stalo sú napríklad Nexus 5 a Galaxy Note 3.

1

Predchádzajúce informácie o Galaxy S5 naznačovali, že Samsung pracuje na minimálne dvoch verziách Galaxy S5, z ktorých jedna ponúkne 1080p displej, zatiaľ čo druhá sa bude pýšiť až 2K panelom.

4 5

Všetko sa dozvieme už v pondelok na MWC 2014, kde by mal Samsung konečne predstaviť svoju novú vlajkovú loď pred očami celého sveta. AndroidPortal.sk bude udalosť pokrývať živým komentárom tak neváhajte a opäť nás navštívte.