Úvod Novinky V Poluse sa objavili chargeboxy, vďaka ktorým si bezpečne a zadarmo môžete...

V Poluse sa objavili chargeboxy, vďaka ktorým si bezpečne a zadarmo môžete nabiť telefón

5

Do nákupného centra Polus práve pribudli dva tzv. chargeboxy, ktoré slúžia pre bezpečné dobitie Vášho zariadenia, ktoré je úplne zadarmo. Chargeboxy disponujú nabíjačkami rôznych typov, takže hravo nabijú akýkoľvek moderný telefón.

Jeden z chargeboxov sa nachádza v priestoroch food_courtu v blízkosti McDonald’s, zatiaľ čo druhý hľadajte pri kníhkupectve Panta Rhei a fintesscentre Fitinn.

Celková obsluha zariadení je veľmi jednoduchá. Boxy sú bezpečné a uzamykateľné. Do boxu stačí vložiť telefón, pripojiť ho na nabíjanie a skrinku zavrieť. Displej na skrinke Vám posktyne informáciu o tom, kedy bude telefón čiastočne nabitý, keďže skrinka vám mobil bude nabíjať len 30 minút. Ak chcete telefón nabíjať dlhšie, musíte skrinku otvoriť, telefón odpojiť a znovu pripojiť na nabíjanie. Novinka v Poluse je bezplatná.

Polus City Center je prvé nákupné centrum na Slovensku, ktoré takúto službu ponúka pre svojich návštevníkov. Sme hrdí na to, že Polus ide s dobou a neustále prináša inovácie v poskytovaní služieb.“ uviedla Monika Karoliová, marketingová riaditeľka.

Vítate takýto prírastok, alebo je to podľa vás zbytočné?

chargebox1 chargebox2