Úvod Dohady Oppo Find 7 bude predstavený až 19. marca

Oppo Find 7 bude predstavený až 19. marca

0

O Oppo Find 7 sa veľmi dlho hovorilo, že to bude prvý smartfón, ktorý ponúkne displej s QHD rozlíšením. Štyri milióny pixelov plánovali napchať do 5,5″ displeja. To však bude trvať trochu dlhšie, ako sa na prvý pohľad zdalo. Na predstavenie si budeme musieť počkať až do jedenásteho marca.

Spoločnosť Oppo sa do povedomia dostala vďaka svojmu skvelému smartfónu Find 5, ktorý medzi prvými priniesol displej s full HD rozlíšením. Neskôr nás ohromila obrovským phabletom N1, ktorý ponúkol malý touchpad na zadnej strane a otočný fotoaparát, takže ste mohli robiť selfie fotografie v 16 Mpix rozlíšení. Tieto, tak trochu kontroverzné vymoženosti si však pravdepodobne vo Find 7 svoje miesto nenájdu.

Miesto toho sa môžeme tešiť na čipset Snapdragon 800 (805), 3 GB operačnej pamäte RAM a pravdepodobne 13 Mpix fotoaparát. Svoje vlajkové lode momentálne plánuje uviesť na trh Samsung, HTC, Sony a LG, čo je pre v Európe a USA relatívne neznámu firmu poriadne veľká konkurencia. Čínsky výrobca sa teda pravdepodobne bude snažiť zaujať aj sympatickou cenovkou, ako to bolo aj pri ostatných zariadeniach.

Uvidíme, ako nakoniec všetko dopadne. Každopádne, spoločnosť nedávno zverejnila (obrázok hore) render od fanúšika. Je teda veľmi pravdepodobné, že očakávaný smartfón bude vyzerať veľmi podobne.

Kúpili by ste si nový Oppo Find 7? Pomohlo by, ak by čínsky výrobca ponúkol dobrý pomer ceny a výkonu?

Zdroj: AndroidAuthority