Úvod Výrobcovia Motorola Motorola na podujatí MWC 2014 prezradila plány do budúcnosti

Motorola na podujatí MWC 2014 prezradila plány do budúcnosti

0

Na podujatí Mobile World Congress 2014 sa okrem okázlých prezentácií nových smartfónov a mobilných technológií konajú aj rôzne sedenia či meetingy.

Spoločnosť Motorola Mobility absolvovala jedno takéto sedenie, ktoré bolo v štýle otázok a odpovedí.

Výrobca na ňom neoznámil nič revolučné, plány do budúcnosti sú však jasné.

Spoločnosť plánuje ešte v tomto roku uviesť na trh vlastné inteligentné hodinky po vzore ostatných výrobcov, pričom sa upriami hlavne na dizajn a výdrž batérie.

Chce totižto na trh priniesť niečo ako šperk a nie škaredú technologickú hračku s mizernou výdržou batérie.

motorola-logoMototola Moto X a Moto G sa okrem iných vlastností vyznačovali rýchlym priebehom aktualizácií softvéru, za čo mohlo z časti použitie takmer čistého Androidu a záštita spoločnosti Google, ktorá Motorolu vlastnila.

Teraz je však Motorola v rukách Lenova a predstavitelia spoločnosti verejnosť ubezpečili, že promptné aktualizácie systému budú pokračovať aj naďalej.

Nová generácia smartfónu Motorola Moto X by sa mala objaviť niekedy na konci leta a záujemcov o toto zariadenie v Európe poteší dostupnosť nástroja Moto Maker, vďaka ktorému si svoju Moto X môžete do detailu prispôsobiť.

K dispozícii tak budú štýlové drevené kryty, rôzne farebné prevedenia či iné materiály. Moto Maker bude zo začiatku k dispozícii pre obyvateľov západnej Európy a to konkrétne Veľkú Britániu a Nemecko.

Spoločnosť Motorola sa aj naďalej bude držať výhradne platformy Android a neplánuje experimentovať s alternatívou v podobe napr. OS Tizen alebo Windows Phone.

zdroj: AndroidPolice