Úvod Výrobcovia HTC HTC vám zadarmo opraví rozbitý displej… ak ste z USA… a máte...

HTC vám zadarmo opraví rozbitý displej… ak ste z USA… a máte HTC One…

2

Firma HTC dlhší čas zostávala na hranici prežitia a niekoľko posledných štvrťrokov nezaznamenala väčší profit. V posledných rokoch urobili chyby a tento rok ich chcú všetky napraviť.

Prvou lastovičkou ktorá ohlasovala zmenu boli relatívne rýchle aktualizácie smartfónu HTC One na všetky hlavné verzie Androidu. Druhým krokom bola dvojročná garancia aktualizácií pre nové vlajkové lode. HTC sa teraz rozhodlo ísť ešte ďalej. Ak sa vám na ich vlajkovej lodi v priebehu prvých šiestich mesiacov rozbije sklo na displeji, zadarmo vám ho vymenia, prípadne ak si priplatíte tridsať dolárov, pošlú vám hotový telefón už na druhý deň.Výmenu si samozrejme môžete nárokovať iba raz.

To je veľmi pekné, bohužiaľ je tu však ešte jedno nepríjemné obmedzenie. Táto služba momentálne funguje iba v Amerike. Ak teda bývate kdekoľvek inde (predpokladám, že áno) tak máte smolu. No kto vie? Možno neskôr HTC rozšíri bezplatné vymieňanie skiel na ďalšie časti sveta a rozhodne dúfam, že sa týmto nápadom inšpirujú aj ostatní výrobcovia.

Čo na to hovoríte? Privítali by ste niečo podobné aj u nás? Pretože Gorilla Glass 3 je síce odolné voči škrabancom, ale časté pády na ňom zanechajú nejaké šrámy. 

Zdroj: Pocketnow