Úvod Aplikácie Google+ dostáva aktualizáciu. Prináša nové možnosti úpravy fotografií

Google+ dostáva aktualizáciu. Prináša nové možnosti úpravy fotografií

0

Aplikácia čoraz populárnejšej sociálnej siete Google+ dostáva v týchto dňoch významnejšiu aktualizáciu, ktorá okrem už štandardných opráv chýb a vylepšení prináša zaujímavé novinky v oblasti fotografií.

Tešiť sa teda môžeme na nové, nedeštruktívne úpravy fotografií ako aj množstvo nových filtrov, ktoré sú inšpirované populárnou aplikáciou na úpravu fotografií Snapseed, ktorá je vo vlastníctve Google-u.

Konkrétne zmeny už v citácii nižšie:

 

 

Od dnes môžete začať upravovať fotografie na jednom zariadení a pokračovať, (alebo začať úplne od znovu) na zariadení druhom. To znamená , že môžete používať fotografie v plnom rozlíšení z vášho počítača , upravovať ich v sekunde na smartfóne a poprípade uskutočniť finálne úpravy na vašom tablete. Všetko môžete zároveň vrátiť do pôvodného stavu! Technický termín pre túto novú funkciu je „nedeštruktívna editácia v cloude“ a myslíme si, že sa Vám bude naozaj páčiť.

Ďalej máme pre Vás k dispozícii úplne nové filtre a kreatívne nástroje ako orezávanie či otočenie obrazu. Filtre sú inšpirované Snapseed aplikáciou a tak môžete používať známe vylepšenia ako dráma, retrolux a HDR scape, kombinovať ich alebo používať samostatne aby vaše fotografie vyzerali čo najlepšie.

Nový „All“ náhľad Vám umožní zobraziť úplne všetky vaše fotografie ako na zariadení tak v cloude. Ak váš album, respektíve knižnica obsahuje viac ako 10 tisíc fotografií, nezobrazia sa Vám spočiatku všetky, no v priebehu pár týždňov bude k dispozícii podpora aj pre naozaj obsahovo veľké knižnice.

Prinášame jednoduchý a rýchly spôsob, ako listovať vo fotografiách podľa dátumu. V zobrazení „All“ stačí použiť posuvník na pravej strane a jednoduchým pohybom hore-dole sa dokážete posúvať v čase.

Aktualizácia aplikácie bude prebiehať v najbližších dňoch a ak ste však nedočkaví, môžete si nainštalovať najnovšiu verziu prostredníctvom .apk súboru, ktorý si stiahnete prostredníctvom jedného z odkazov nižšie.

Kryptografický podpis Google-u zaručuje, že .apk súbor je bezpečný a nebolo s ním manipulované.

>Stiahnuť G+#1< >Stiahnuť G+#2< >Stiahnuť G+#3< >Stiahnuť G+#4<

zdroj: AA